RVS Keukenkranen Sento-stainless

RVS Keukenkranen Sento-stainless

RVS KEUKENKRANEN

 

De RVS Keukenkranen van Sento Stainless zijn met veel zorg geproduceerd en naadloos gelast.
RVS Keukenkranen zijn loodvrij, roestvast, duurzaam en hebben een chique uitstraling.

Wat maakt het materiaal RVS eigenlijk zo geschikt voor de Keukenkraan? 
RVS Keukenkranen zijn loodvrij, roestvast, duurzaam en hebben een chique uitstraling. 
Het oppervlak van RVS oxideert (reageert op zuurstof of op water) en veroorzaakt de oxidatielaag (beschermfilmpje). Deze film isoleert het staal van de zuurstof, waardoor het staal zelf niet oxideert en een lange levenstuur heeft.

Om RVS te bewerken en tot de productie van een RVS Keukenkraan te komen is een heel proces, waar maar weinig over bekend is. Vooral de hardheid van RVS maakt de bewerking tot een specialisme. De RVS Keukenkranen van Sento Stainless zijn met veel zorg geproduceerd en naadloos gelast. Door slimme technische ontwikkelingen heeft Sento Stainless het productieproces verbeterd, waardoor de productie van een betaalbare RVS Keukenkraan is ontstaan.

Voor de productie van de keukenkranen werkt Sento Stainless met hoogwaardige onderdelen van bekende leveranciers. 

Het binnenwerk van de RVS Keukenkraan:
- Eénhendel keukenmengkranen: Alle binnenwerken zijn van de bekende hongaarse leverancier Kerox.sento_stainless_rvs_keukenkraan__hoog_600
- Tweehendel keukenkranen: Het binnenwerk is van Sento Stainless, volledig RVS met een keramische afdichting.

De perlator (uitloop) van de RVS Keukenkraan:
Alle RVS Keukenkranen zijn voorzien van een perlator van de bekende duits-/zwitserse leverancier Neoperl
Sento Stainless Benelux biedt u ook de mogelijkheid om extra waterbesparende perlators in de keukenkraan in te bouwen, waardoor er aanzienlijk water bespaart kan worden. Informeer naar de mogelijkheden.

Erg trendy zijn de uittrekbare keukenkranen met of zonder handdouche. De uittrekbare keukenkraan wint steeds meer terrein binnen de keukenbranche. Door de flexibiliteit, extra lengte (uittrekbaar) en eventueel met een extra handdouche (2 standen) is de keukenkraan erg praktisch in iedere keuken.

Merken
Pagina 1 van 2
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »